top of page

NOSALTRES

Tenir fills et canvia la vida, indubtablement! . Tot canvia al teu voltant i com no, també ho fa la teva "vida social", que passa a ser també la d'ells.

Comences a buscar llocs en els quals sentir-te còmode amb els teus fills, als quals ells es puguin moure amb llibertat; llocs en què tu et puguis sentir a gust.

 

I a poc a poc , dins d'aquesta aventura de ser pares, descobreixes que no és fàcil trobar llocs pensats per a pares i fills.

Aquesta situació que, com a pares de dos nens, hem viscut en primera persona va ser l'inici del nostre projecte, la nostra sala Pik-Nik. Nosaltres seríem els primers clients d'aquesta sala! ... vam pensar . Però també teníem clar que només ho faríem si fos un lloc segur i acollidor per als nostres petits .

Els nens creixen i el nostre projecte també!...12 anys després d'obrir les nostres dues sales, la Sala Family, i  la Sala Friends, necessitem baixar el ritme, i descansar els diumenges, per aquest motiu les nostres sales permaneixeran tancades diumenge.

EL NOSTRE OBJECTIU

"Casa nostra és casa teva", aquest és el nostre objectiu.

Per aconseguir-ho hem creat un lloc diferent, una casa còmoda i acollidora, on tot el que t'envolta està pensat per ser utilitzat i gaudit per tots, petits i grans, pares i nens, familiars i amics ...

Pik-Nik, una casa en la qual pots celebrar un aniversari traquilament, on els nens es diverteixen, i mentrestant els grans participen en la seva diversió, o es relaxen, conversen, en fi ....es diverteixen també...

El nom de Pik-Nik és una referència a aquest dia de camp, a aquest menjar informal en un espai obert, a aquest menú fàcil de transportar ...

Pensem que seria ideal poder muntar un pícnic privat, enmig de la ciutat, al marge del fred, la pluja, la calor, però sense renunciar a aquest raconet de gespa on estirar la teva manteta, agafar la teva cistella i muntar la teva festa.

Fins i tot a la Sala Friends podreu gaudir d'un porxo amb gespa artificial per poder gaudir de l'exterior sense perdre res de la festa.

Barra_colores_edited.jpg
bottom of page