top of page

NOSALTRES

Som Jorge i Eva, i ens vam embarcar en aquest projecte amb molta il·lusió, acompanyats dels nostres fills Pol i Hèctor.

Tenir fills et canvia la vida, indubtablement! . Tot canvia al teu voltant i com no, també ho fa la teva "vida social", que passa a ser també la d'ells.

Comences a buscar llocs en els quals sentir-te còmode amb els teus fills, als quals ells es puguin moure amb llibertat; llocs en què tu et puguis sentir a gust.

 

I a poc a poc , dins d'aquesta aventura de ser pares, descobreixes que no és fàcil trobar llocs pensats per a pares i fills.

Aquesta situació que, com a pares de dos nens, hem viscut en primera persona va ser l'inici del nostre projecte, la nostra sala Pik-Nik. Nosaltres seríem els primers clients d'aquesta sala! ... vam pensar . Però també teníem clar que només ho faríem si fos un lloc segur i acollidor per als nostres petits .

Els nens creixen i el nostre projecte també!...4 anys després d'obrir la nostra primera sala de Pik-Nik, la Sala Family, i gràcies a la confiança que han dipositat els nostres clients hem decidit obrir una segona sala, molt més gran però també molt acollidora, la Sala Friends.

EL NOSTRE OBJECTIU

"Casa nostra és casa teva", aquest és el nostre objectiu.

Per aconseguir-ho hem creat un lloc diferent, una casa còmoda i acollidora, on tot el que t'envolta està pensat per ser utilitzat i gaudit per tots, petits i grans, pares i nens, familiars i amics ...

Pik-Nik, una casa en la qual pots celebrar un aniversari traquilament, on els nens es diverteixen, i mentrestant els grans participen en la seva diversió, o es relaxen, conversen, en fi ....es diverteixen també...

El nom de Pik-Nik és una referència a aquest dia de camp, a aquest menjar informal en un espai obert, a aquest menú fàcil de transportar ...

Pensem que seria ideal poder muntar un pícnic privat, enmig de la ciutat, al marge del fred, la pluja, la calor, però sense renunciar a aquest raconet de gespa on estirar la teva manteta, agafar la teva cistella i muntar la teva festa.

Fins i tot a la Sala Friends podreu gaudir d'un porxo amb gespa artificial per poder gaudir de l'exterior sense perdre res de la festa.

Barra_colores_edited.jpg
bottom of page