top of page

Preguntes Freqüents
FAQ's

Tens cap dubte sobre el funcionament, consulta les preguntes més freqüents....

Que inclou el lloguer de la sala?

El servei que oferim des de pik-nik és el lloguer d’una sala totalment equipada per a la celebració d’esdeveniments privats. Teniu a la vostra disposició tot l’equipament que disposa la sala per a aquest fi, per més detall veieu l’apartat “equipament” de la nostra web. No inclou el servei de menjar per la festa.

 

Quins són els horaris del lloguer?

Tenim tres franges d’horaris disponibles, matí, tarda i tot el dia. 

L’horari de matí és de 10:00h a 14:30h per la sala friends i de 10:00h a 15:00h per la sala family.

L’horari de tarda és de 16h: a 21h per totes dues sales.

L’horari de tot el dia és de 10:00h a 21:00h.

Quan ens obriu la sala i en feu la entrega de claus?

L’horari de l’entrega de claus coincideix amb l’horari de lloguer contractat, al matí les claus s’entreguen a les 10:00 del matí i a la tarda a les 16:00h.

No serà possible accedir a la sala abans de l’horari contractat, si voleu entrar més tard caldrà acordar una nova hora amb una antelació mínima de 24h abans del dia de la festa, i suposa el cobrament d'una hora extra.

Només s’esperarà un màxim de 15 minuts a partir de l’hora acordada.

Podeu entregar les claus a una altra persona que no sigui la organitzadora de la festa?

Les claus s’entreguen a la persona que ha fet la reserva, si voleu que s’entreguin a una altra persona, caldrà aportar prèviament una còpia del seu DNI, i aquesta persona signarà  document de normes d'ús i farà el pagament del que queda pendent del lloguer.

 

La sala es pot visitar?

Podeu veure la sala prèvia visita concertada, us donarem una data de visita el més aviat possible. La sala no es reserva si esteu pendents de fer la visita, només es reserva quan es fa el pagament de la paga i senyal.

Vull el servei de càtering?

Pik-Nik no ofereix servei de càtering, per tant sou vosaltres (els organitzadors) els que heu de portar el menjar i la beguda per a la vostra celebració. Si voleu contractar un servei de càtering extern, heu de tenir en compte que si us porten el menjar a la sala haurà de ser dins de l’horari contractat de lloguer.

 

La nevera està engegada?

Disposeu a la sala d’una nevera tipus combi amb una part de nevera i de congelador, aquesta sempre engegada, però heu de tenir en compte que si porteu les begudes a temperatura ambient, és difícil que es refredin durant la festa.

Per temes de seguretat alimentària no podeu deixar ni begudes ni menjar a la sala el dia abans de festa.

 

Si vull decorar la sala com ho he de fer?

La nostra sala ja disposa d’una decoració estàndard i general, però si voleu decorar la sala, ho haureu fer a les zones habilitades per aquest fi. La sala disposa de ganxos i altres elements per a la seva ubicació. 

No es pot enganxar res a les parets que es troben pintades, consulteu on es poden col·locar el dia de la festa a l’inici de la mateixa.

Està totalment prohibit fer servir cinta doble cara a la sala (fins i tot a les zones habilitades).

L’ incompliment d’aquestes condicions implicarà el pagament de 30€ en concepte de neteja/reparació.

 

Pot anar la persona que decora la sala a l'hora d'inici de la festa i li doneu les claus a ella?

No, les claus, el pagament i la signatura del contracte es farà amb la persona que ha contractat la sala, o una persona en que delegui, que serà la organitzadora de la festa.

Al local hi ha equip de música?

El local disposa d’un equip de música amb connexió d’USB i Bluetooth, no podeu portar equips de música, altaveus, ni microfons vostres a la sala. L'incompliment d'aquesta condició suposa la pèrdua de la fiança dipositada.

Puc contractar el servei d'animació?

A la nostres sales no està permès contractar serveis d'animació, per tal de garantir amb el compliment de la normativa acústica.

 

Es pot tirar confeti?

Està totalment prohibit l’ús de qualsevol mena de confeti a la sala, sobretot si porteu pinyates assegureu-vos de que no en porta. Aviseu a convidats que tampoc no en portin. 

No es pot fer servir ni a l’interior de la sala ni a la zona exterior del mateix.

Si un cop finalitzada la festa es detecten restes del mateix, es carregarà un import de 30€ per la neteja extra que cal fer de la sala per aquest motiu.

 

A quina hora acaba la festa?

La sala ha d’estar totalment buida de convidats a l’hora contractada de finalització del lloguer.

 

Com hem de deixar la sala un cop finalitzada la festa?

La sala s’ha de deixar escombrada, les joguines ordenades, les boles dins de la piscina, taules i cadires recollides, i cal dipositar les bosses d’escombraries als contenidors corresponents.

Who Are We
Barra_colores_edited.jpg
bottom of page